Första frukosten är avklarad

I samband med middagen fyller du i en blankett om vad du önskar till frukost morgonen dagen därpå. Det finns mycket att välja bland och enligt mig låter allt smarrigt. Ja, utom då toast med sylt förstås. Det är något jag absolut inte vill börja dagen med.

Mitt val för idag var gröt gjord på quinoa och till det äpple + russin blandat med kanel. Jättegott! Jag hade också satt upp sellerijuice på önskelistan och en kopp te, men teet hoppar jag över i morgon. Jag dricker aldrig till maten och sellerijuicen ska jag önska en halvtimma innan frukost.

Här bor två andra svenska tjejer också och hon som satt bredvid mig på frukosten, som serveras på River deck (bilden ovan) hade valt havregrynsgröt och fruksallad. Hennes syster hade bockat för pannkakor på mungbönor.

Det kommer att bli svårt att välja, men jag ska ju vara här under tio dagar så jag hinner gå igenom hela menyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *